Wednesday, 8 February 2012

Hudud Tidak Relevan?

Bila bercakap tanpa menggunakan akal...
Jika proton rosak kita hantar pusat servis proton kan... kalau Mercedes rosak x kan nak hantar pusat servis Honda pula x jalan kan.

Kalau manusia "rosak" kena la "servis" ikut cara Pencipta Manusia iaitu Allah SWT dan Allah SWT telah menyiapkan undang-undang yang digelar hudud.



Kami menyediakan gambar (pictures) yang lawak (funny),seram (horror), pelik (weird) serta interesting dari dunia internet. Share together supaya everybody boleh gelak-gelak dan think semua kepelikkan yang ada di dunia. Kami harap semua orang boleh komen-komen.
Kami menggunakan facebook comment sebagai perantara kami supaya semua orang boleh komen dengan senang tanpa perlu register cuma perlu login sahaja laman web facebook anda.
Kalau rajin sila tekan butang "LIKE" atau "SHARE" untuk kongsi bersama friend anda di facebook. Kalau nak copy gambar ni pun tidak mengapa. Sebab kami pun cari di internet dan kalau interesting sila copy kat blogspot atau worpress anda. Is Fun to share to world.
Kami akan update setiap hari untuk mencari gambar-gambar yang menarik dan di"share" di blog setiap hari. Gambar-gambar yang menarik best wooooo.

Friday, 3 February 2012

tatu 100,000 URL









Kami menyediakan gambar (pictures) yang lawak (funny),seram (horror), pelik (weird) serta interesting dari dunia internet. Share together supaya everybody boleh gelak-gelak dan think semua kepelikkan yang ada di dunia. Kami harap semua orang boleh komen-komen.
Kami menggunakan facebook comment sebagai perantara kami supaya semua orang boleh komen dengan senang tanpa perlu register cuma perlu login sahaja laman web facebook anda.
Kalau rajin sila tekan butang "LIKE" atau "SHARE" untuk kongsi bersama friend anda di facebook. Kalau nak copy gambar ni pun tidak mengapa. Sebab kami pun cari di internet dan kalau interesting sila copy kat blogspot atau worpress anda. Is Fun to share to world.
Kami akan update setiap hari untuk mencari gambar-gambar yang menarik dan di"share" di blog setiap hari. Gambar-gambar yang menarik best wooooo.

Anda Adalah Puncanya???



















Kami menyediakan gambar (pictures) yang lawak (funny),seram (horror), pelik (weird) serta interesting dari dunia internet. Share together supaya everybody boleh gelak-gelak dan think semua kepelikkan yang ada di dunia. Kami harap semua orang boleh komen-komen.
Kami menggunakan facebook comment sebagai perantara kami supaya semua orang boleh komen dengan senang tanpa perlu register cuma perlu login sahaja laman web facebook anda.
Kalau rajin sila tekan butang "LIKE" atau "SHARE" untuk kongsi bersama friend anda di facebook. Kalau nak copy gambar ni pun tidak mengapa. Sebab kami pun cari di internet dan kalau interesting sila copy kat blogspot atau worpress anda. Is Fun to share to world.
Kami akan update setiap hari untuk mencari gambar-gambar yang menarik dan di"share" di blog setiap hari. Gambar-gambar yang menarik best wooooo.

Signboard yang lawak

 
 
 

 
 


Kami menyediakan gambar (pictures) yang lawak (funny),seram (horror), pelik (weird) serta interesting dari dunia internet. Share together supaya everybody boleh gelak-gelak dan think semua kepelikkan yang ada di dunia. Kami harap semua orang boleh komen-komen.
Kami menggunakan facebook comment sebagai perantara kami supaya semua orang boleh komen dengan senang tanpa perlu register cuma perlu login sahaja laman web facebook anda.
Kalau rajin sila tekan butang "LIKE" atau "SHARE" untuk kongsi bersama friend anda di facebook. Kalau nak copy gambar ni pun tidak mengapa. Sebab kami pun cari di internet dan kalau interesting sila copy kat blogspot atau worpress anda. Is Fun to share to world.
Kami akan update setiap hari untuk mencari gambar-gambar yang menarik dan di"share" di blog setiap hari. Gambar-gambar yang menarik best wooooo.

Wednesday, 1 February 2012

Rank Korang Punya Blog Disini

Tuesday, 31 January 2012

Aku Sayang YUNAAAAAA




Kami menyediakan gambar (pictures) yang lawak (funny),seram (horror), pelik (weird) serta interesting dari dunia internet. Share together supaya everybody boleh gelak-gelak dan think semua kepelikkan yang ada di dunia. Kami harap semua orang boleh komen-komen.
Kami menggunakan facebook comment sebagai perantara kami supaya semua orang boleh komen dengan senang tanpa perlu register cuma perlu login sahaja laman web facebook anda.
Kalau rajin sila tekan butang "LIKE" atau "SHARE" untuk kongsi bersama friend anda di facebook. Kalau nak copy gambar ni pun tidak mengapa. Sebab kami pun cari di internet dan kalau interesting sila copy kat blogspot atau worpress anda. Is Fun to share to world.
Kami akan update setiap hari untuk mencari gambar-gambar yang menarik dan di"share" di blog setiap hari. Gambar-gambar yang menarik best wooooo.

XIAO HAO "COMEL" sangat









Kami menyediakan gambar (pictures) yang lawak (funny),seram (horror), pelik (weird) serta interesting dari dunia internet. Share together supaya everybody boleh gelak-gelak dan think semua kepelikkan yang ada di dunia. Kami harap semua orang boleh komen-komen.
Kami menggunakan facebook comment sebagai perantara kami supaya semua orang boleh komen dengan senang tanpa perlu register cuma perlu login sahaja laman web facebook anda.
Kalau rajin sila tekan butang "LIKE" atau "SHARE" untuk kongsi bersama friend anda di facebook. Kalau nak copy gambar ni pun tidak mengapa. Sebab kami pun cari di internet dan kalau interesting sila copy kat blogspot atau worpress anda. Is Fun to share to world.
Kami akan update setiap hari untuk mencari gambar-gambar yang menarik dan di"share" di blog setiap hari. Gambar-gambar yang menarik best wooooo.

Boleh Muntah Ni




Kami menyediakan gambar (pictures) yang lawak (funny),seram (horror), pelik (weird) serta interesting dari dunia internet. Share together supaya everybody boleh gelak-gelak dan think semua kepelikkan yang ada di dunia. Kami harap semua orang boleh komen-komen.
Kami menggunakan facebook comment sebagai perantara kami supaya semua orang boleh komen dengan senang tanpa perlu register cuma perlu login sahaja laman web facebook anda.
Kalau rajin sila tekan butang "LIKE" atau "SHARE" untuk kongsi bersama friend anda di facebook. Kalau nak copy gambar ni pun tidak mengapa. Sebab kami pun cari di internet dan kalau interesting sila copy kat blogspot atau worpress anda. Is Fun to share to world.
Kami akan update setiap hari untuk mencari gambar-gambar yang menarik dan di"share" di blog setiap hari. Gambar-gambar yang menarik best wooooo.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk.Org

Banner Kawan-Kawan

Popular Post Bulan Ini

Popular Posts Sepanjang Abad